Team AHA

Elly Blockeel – Coördinator

Logopediste

In 1989 studeerde ik af als logopediste en deed ik eerst ervaring op in verschillende ziekenhuizen op de afdeling revalidatie alsook in het buitengewoon onderwijs.

In 1994 startte ik mijn eigen logopedische praktijk op die ondertussen is uitgegroeid tot een multidisciplinaire groepspraktijk. Tijdens het begeleidingsproces streef ik ernaar samen met het volledige team de talenten van elk kind te benutten. 

Ik ben gespecialiseerd in lees-, schrijf- en rekenstoornissen, vertraagde spraak- en taalontwikkeling en OMFT.

Extra opleiding OMFT juni 2019

 LAURE RONSSE

Logopediste

In 2018 studeerde ik af als logopediste en sinds september 2019 versterk ik het team van deze groepspraktijk. Naast mijn werk als logopediste volg ik ook nog een opleiding tot klinische orthopedagoge aan de universiteit van Gent. Door de extra kennis en inzichten die ik tijdens deze opleiding opdoe, kan ik de kinderen een nog betere totale begeleiding bieden. Ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen altijd zo volledig mogelijk worden ondersteund met oog voor alle aspecten van zijn/haar leven.

Mijn specialisaties zijn vertraagde spraak- en taalontwikkeling, lees- schrijf- en rekenstoornissen  bij kinderen en jongeren alsook leren leren. 

MAUD DE LANGHE

Logopediste

In 2021 studeerde ik af als logopediste aan de UGent. Sinds augustus 2021 maak ik deel uit van deze groepspraktijk. Met veel motivatie, gedrevenheid en een hart voor kinderen ga ik elke dag aan de slag. Naast het uitoefenen van mijn job zal ik mij steeds blijven bijscholen om zo een optimale ondersteuning en begeleiding te bieden. 

U kan bij mij terecht in het kader van vertraagde spraak- en taalontwikkeling of lees-, schrijf- en rekenproblemen. Verder wil ik mij aan de hand van extra opleidingen verder verdiepen in oromyofunctionele therapie (OMFT) alsook stottertherapie. 

Sébastien Van Bouchaute

Logopedist

In 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Gent. Na mijn stage bij groepspraktijk AHA, maak ik sinds augustus 2021 volwaardig deel uit van het team. Ik behaalde reeds een diploma Toegepaste Psychologie te Kortrijk. Door mijn opleiding als psychologisch consulent bekijk ik met aandacht de sterktes en mogelijkheden van elk kind. Ik streef naar een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling waarbij vertrouwen, begrip en optimaal overleg met het kind en de omgeving centraal staan. 

Mijn specialisaties zijn vertraagde spraak- en taalontwikkeling, lees-, schrijf- en rekenstoornissen bij kinderen.  

Kim gyselinck

Logopediste

Na het volgen van de opleiding logopedie aan Hogeschool Gent, startte ik in 2022 als logopediste in bijberoep bij Groepspraktijk AHA. Het begeleiden van kinderen en jongeren geeft me heel wat voldoening. Ik vind het belangrijk om op zoek te gaan naar de sterktes van ieder kind om zo een persoonlijke, onderbouwde en kwaliteitsvolle therapie te bieden.

Mijn specialisaties zijn vertraagde spraak- en taalontwikkeling, lees-, schrijf- en rekenstoornissen bij kinderen en jongeren.

FIEN VANDER BEKEN

Ergotherapeute

In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeute aan de Artveldehogeschool in Gent. Daarna volgde ik nog de bachelor-na-bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren. Sinds december 2019 neem ik met vol enthousiasme de ergotherapieën voor mijn rekening. 

Waar kan ik bij helpen? 

Bij grof- en fijnmotorische vaardigheden, (voorbereidende) schrijfvaardigheden en psychomotoriek (lateralisatieproblemen). Daarnaast verzorg ik ook de typlessen binnen het team.